Kezdőlap » Horgászhelyek a Balatonon

Horgászhelyek a Balatonon

 

FELTÖLTÉS ALATT!

 

A mi tengerünk egy csodálatos víz. Ebben talán mindannyian egyetértünk. Azonban sajnos sok esetben akadályokba ütközünk, amikor szeretnénk néhány napot nyugalomban, kedvenc szenvedélyünknek hódolva eltölteni a Balaton partján. Ebben a blogban megpróbáljuk összegyűjteni a Balaton körül található szabad, horgászható partszakaszok listáját.

 

Természetesen sokan féltik a jól bevált helyeket, mivel amúgy is korlátozottak a lehetőségek, azonban minden látogatónkat arra bíztatunk, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez, és ha tud egy - vagy akár több - jó, vagy kevésbé jó helyet, ahol le lehet ülni horgászni, küldje el nekünk a részleteket, némi infót a mederviszonyokról, megközelíthetőségről, parkolásról, sátorozási lehetőségről, és minden fontosabb tényezőről, hiszen lehet, hogy Te is éppen itt fogod megtalálni a következő felejthetetlen túrád helyszínét, amit éppen valaki más osztott meg velünk.

 

Természetesen a fizetős helyekre vonatkozó információkat is szívesen vesszük, mivel be kell látni, hogy több napos túra esetén a sátorhasználat és egyéb tényezők miatt kénytelenek vagyunk ezeket is igénybe venni. Fizetős helyek alatt azokat a partszakaszokat értjük, melyek ugyan nyilvánosak, de a több napos horgászat esetén területfoglalási és/vagy sátor állítási díjat kell fizetni. Az ilyen partszakaszok túlnyomórészt önkormányzati kezelésben állnak, és az illetékes hivatal, vagy közterületfelügyelet adja ki az engedélyeket.


Információ

Kapcsolat

www.balatonibojlizas.hu

Cím: Posta utca 22

8163 Csajág

E-mail cím: info@balatonibojlizas.hu

Telefonszám: 06703559345

MTFhN2Vj